diumenge, 15 de novembre del 2009

Un recurs molt útil

Softcatalà és una associació que es va crear a l'any 1998 a Mallorca, encara que es pública a tot el territori, amb l'objectiu de fomentar l'ús del català a l'àmbit de la informàtica, sobretot a Internet i a les noves tecnologies i de satisfer certes certes necessitats comunes a la majoria de persones de parla catalana, que es voler utilitzar i gaudir de les noves tecnologies en el propi idioma.
Aquest servei esta realitzat per estudiants, professionals i altres usuaris amb esperit altruista i organitzat sense ànim de lucre.



En Jorge Coderch a la seva assignatura, Gestió de la informació i TIC, ens va fer una altra demanda pràctica, que es basa en realitzar un anàlisi sobre un servei a escollir per nosaltres mateixos.
Per tal de realitzar el treball vam haver de seleccionar un dels serveis d'una llista (primera diapositiva de la cartellera de l'assignatura).
Després, una vegada que sabíem quines persones havien escollit el programa de Softcatalà, el grup es va reunir i vam organitzar la presentació, a més de repartir les diapositives, per tal de que cadascú es prepares la seva part de presentació molt millor.
Entre els membres del grup es va decidir crear un document de text de Google amb la finalitat de facilitar la informació que apareixerà a la presentació a cada part, a la resta de companys.

Sobre la web caldria destacar dos dels seus apartats, que son opcions molt útil per la correcció i estudi de la llengua catalana, em refereixo al traductor i corrector que ofereixen els participants i col·laboradors de la pàgina. Per utilitzar aquestes eines no es necessari registrar-se ni omplir cap formulari, només s'ha de clicar a l'enllaç o obrir directament la web de Softcatalà.
Les instruccions d'utilització de qualsevol de les opcions del menú es troben a la capçalera de tot i cadascun de les eines i serveis que proporciona la pròpia web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada