dilluns, 9 de novembre del 2009

Pràctica Eduwiki



A l’assignatura de Gestió de la informació i Tic ens han explicat que son i com funcionen la Wikipedia i en concret l'Eduwiki.
Aquestes son dos enciclopèdies lliures a Internet.
Tant la Wikipedia com l’Eduwiki son dues xarxes lliures on tothom pot participar i posar la seva versió de qualsevol tema. La única diferència entre aquests dos serveis és que l’Eduwiki està adreçat a nens de primària i secundària.

La comanda donada pel professor consisteix en redactar un text a mode de Powerpoint a Google Docs sobre un ítem a escollir per nosaltres mateixos, però amb la condició de que no havia de apareixer a l’Eduwiki. Més tard hauríem de penjar a aquesta pàgina el treball que s’ha realitzat.

L’entrada a l'eduwiki ha de seguir unes normes i ha de tenir una estructura especifica, ja que com he dit va adreçat a infants.

Les meves companyes l'Aina, la Tamara i jo, hem decidit fer-ho sobre les salamandres, ja que son uns animalons molt curiosos i difícils de trobar i a més a més, jo havia tingut una salamandra com a mascota i els trobo molt simpàtics i interessants.


Per tal de realitzar el treball d’una forma organitzada i fàcil hem seguit el model ja proposat pel Jorge Coderch, professor de l’assignatura, a l’aula, el qual és basa en mantenir un diàleg a un document de text de Google.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada